News 24 - Tirana, Albania - Mire online

Cargando News 24... Por favor, aguarde

Aún no hemos recibido comentarios. ¡Sea el primero en publicar uno!
Invitado
PaqsorFrashri

Paqsor Frashri

Ku i merni keto lajme ju genjeshtar te news 24 ne jetojme ne New York dhe nuk shofim ndonje stuhi si e shikoni ju nje shtet DROGAXINJESH

Mar. 9, 2018, 10:49 p.m. GMT

BashkTV

Bashk TV

Watch live at www.Bashk.tv

Sept. 2, 2017, 4:28 p.m. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/ http://tv-shqip-hd.at.ua/

Abr. 30, 2017, 8:32 p.m. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

shurdhasarah@yahoo.com

Feb. 9, 2017, 2:50 p.m. GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

sarahshurdha

Ago. 21, 2016, 11:21 a.m. GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/

Dic. 28, 2015, 6 p.m. GMT

Peter Haerens

Peter Haerens

Félicitations aux Stars Albaniain et Belges de Nonaj Balkan de la part de votre collegue Peter Haerens

Sept. 18, 2015, 8:44 p.m. GMT

TvLive

TvLive

http://www.shijoje.info <--- Shiko Tv Shqiptare Live Dhe Sport Live

Feb. 9, 2015, 12:36 p.m. GMT

Invitado

Invitado

bkt si nje shtet gjoja europian dhe me fitim perqindje tre here me teper se sa vendet e tjera eu ? eshte pak e dyshimte nje gje e tille s'ka kontroll shteteror?.

Jul. 14, 2014, 5:31 p.m. GMT