ABC News - , Albania - Mire online

Aún no hemos recibido comentarios. ¡Sea el primero en publicar uno!
Invitado
Invitado

Invitado

,,,jemi populle injorate te gjitha pushte ja kemi len ajdutve,,,,,shqiperija me edi ramen,,50 vjet mbrapa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Oct. 22, 2017, 5:19 p.m. GMT

tenb493

Ben Ten

tv abce njuz sa para moret nga edi rana ket her

Feb. 28, 2017, 6:39 p.m. GMT

tenb493

Ben Ten

rinia e bllokut ne shqiperi jan si rinia e kores veriut te gjith komunista te petuar

Feb. 28, 2017, 6:37 p.m. GMT

tenb493

Ben Ten

edhe vot ne 2013 jan bler nga edi rama nje miljon euro tom doshi pesqindmi nga sherifi i parlamentit edhe koco kokdhima shtatqindmi euro nga froku gjashtqind mi euro plus partia nje miljon euro bano logari sa vota kabler edi rama keto jan te sakta

Feb. 24, 2017, 6:48 p.m. GMT

tenb493

Ben Ten

duhet te larghe partia socaliste nga shqiperia drejt kubes se atje te kerkoni azil sepsevend tjeter ne pot nukkeni

Feb. 24, 2017, 6:23 p.m. GMT

Blerim Bela

Blerim Bela

LATAJ dorezoje nenshtetsine edhe nderoje emrin dhe mer ate Serbe se njerez sikur ti nuk na nevojiten.

Mayo 26, 2015, 10:43 a.m. GMT

lataj.lataj

Invitado

abc njuz un qe po ju shkruj jam i gatshim familjarisht qe ta derzoj shtetsin shqiptate se pse ai shtet me dyteroj ta marr at vendim familjar se ai shtet per 50 vjet me rradh me ka diskrminue ne tegjitha ante familjes time duke me marr pronen duke kercenue per vrasje fizikisht duke me lan pa pun dh Ver más ... e stre kjo esht nje skelje flagranc te drejtat e njeriut ne gjenev dhe ne bashkim eurropjan prendaj ju skeni as nje te dejt qe tju kuntervini refugjatve kur skthehem ne shqiperi

Mayo 8, 2015, 7:29 p.m. GMT

lataj.lataj

Invitado

ministrja e integrimit rreni ne pupllik se shqiperia hyn ne europ sikur turqia sesht 35 vjet kondidate ne pe sa per refugatet nuk varen nga ministeri jashtem gjerman apo te noj vendi tjeter po nga gjeneva ne zvicer se keta shtete po ihan eurot e refugjatve prenaj ministrja e integrinit nuk din nga Ver más ... lidhet gomari ok

Mayo 8, 2015, 6:38 p.m. GMT

Invitado

Invitado

Njerezit qe kane bere deme ketij populli nuk kane per te kerkuar ndjese, po nuk u denuan!!!!!!!!!!!!Fajtoret e gjendjes se keqe ne Shqiperi sot bejne opozite dhe kane nderin te flasin dhe te bejne akoma si duan.. Te denohen!!!!

Mayo 13, 2014, 4:55 p.m. GMT